Innovatie als positief thema – een procesverslag

De keuze van het positieve thema (Affirmative Topic) in Appreciative Inquiry staat centraal in de Verwonderen, Verbeelden, Verankeren, Verwezenlijken (4D) cyclus. In een vorig bericht vertelde ik over het innovatie aanbod dat we aan het ontwikkelen zijn.

In het kader van mijn AI-opleiding zal ik een waarderend onderzoek opzetten over een aantal inspiratiesessies en een innovatieplatform. Door dit onderzoek willen we onze focus versterken en onderzoeken wat we uit eerder werk kunnen leren. Dit verslag gaat over het helder krijgen van het positieve thema. Het interview met Leendert Verhoef wordt een ontdekkingstocht. Dit verslag is te vinden op mijn onderzoeksblog

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.